EDLUND FASTIGHETER I UMEÅ AB

VÄLKOMMEN

Edlund Fastigheter i Umeå AB startade sin verksamhet 1999. Bolaget är ett familjeföretag och har som affärsidé att äga och förvalta egna fastigheter 
 

Sedan starten har det egna fastighetsbeståndet sakta utökats genom förvärv av bostadsfastigheter i de centrala delarna av Umeå.

Fastighetsbolaget äger också en företagspark på Västerslätt som består av lastbilsgarage, terminal- och verkstadslokaler, kontor, uppställningsplatser och stora markytor för uthyrning. 
 

Det totala fastighesbeståndet utgörs av ca 5 000 kvm bostäder, 10 000 kvm industri- och kontorslokaler samt 80 000 kvm industrimark.

För dig som är intresserad av att hyra

Skriv gärna lite om dig själv och dina behov under fliken "Intresseanmälan" här på sidan. Vi går dagligen igenom alla svar så det är det bästa sättet för dig att komma i fråga för oss. 

Eftersom det är alldeles för många som vill hyra av oss jämfört med de hyresobjekt vi har så är det komplicerat att administrera en formell kölista. Däremot vill vi gärna att du kontaktar oss med en intresseanmälan så att vi kan matcha dina önskemål mot en eventuell ledig lägenhet.

Skicka gärna ett mail till oss på efab@ume.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I dag | 20:36
Startsidan har mottagit 28
21.08 | 15:31
Bra att veta har mottagit 5
08.07 | 23:11
Våra fastigheter har mottagit 30
18.03 | 13:16
Angårdens historia har mottagit 7
Du gillar den här sidan